برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

دیدار رئیس فدراسیون تنیس روی میز با وزیر ورزش

تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون تنیس روی میز با احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان دیدار و گفت وگو کرد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، مهرداد علی قارداشی رئیس فدراسیون تنیس روی میز به همراه ابراهیم نجفی نماینده آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی و عضو هیات رئیسه و هیات استان گیلان، عارف احمدی فر رئیس هیات استان گیلان و علیرضا قاسمی رئیس هیات تنیس روی میز آستانه اشرفیه با احمد دنیا مالی وزیر ورزش و جوانان دیدار داشتند.

در این دیدار علی قارداشی و احمدی فر ضمن بیان عملکرد فدراسیون و هیات گیلان به بیان برنامه ها و اهداف تبیین شده فدراسیون و هیات گیلان پرداختند.

در این دیدار عارف احمدی فر از وزیر ورزش و جوانان درخواست کمک و حمایت برای هیات تنیس روی میز گیلان داشت که با پاسخ مثبت و مساعدت وزیر مواجه شد.

در پایان این دیدار در خصوص تعویض کفپوش سالن شهید حسن عضدی مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) رشت نیز توضیحاتی به دنیامالی داده شد.

منبع: ایرنا
تاریخ: 1403/10/11
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: